Floating & Hydrotherapie


In de speciale baby jacuzzi laat jij jouw baby 

volop genieten en optimaal ontspannen tijdens de floating sessies. 

Floating & Hydrotherapie


Laat jouw baby genieten tijdens de floating sessies bij Saar's Baby Spa. In heerlijk warm water met de constante temperatuur van 35 tot 37 graden dobbert jouw baby rustig in de speciale mini jacuzzi. Elke baby dobbert in een eigen jacuzzi, waarvan het water na elke sessie ververst wordt.
De jacuzzi's bij Saar's Baby Spa zijn nagenoeg geluidloos, door de speciale jets. 

De floating sessie is niet alleen ontspannend voor de baby. Ze ondersteunen vaak bij slaap problemen, darmkrampjes of bij obstipatie. Bevordert het immuunsysteem doordat de  bloedcirculatie verbetert. Het floaten kan zelfs bijdragen aan een verhoogde longcapaciteit en hierdoor het ademhalingssysteem versterken. De subtiele waterdruk bevordert tevens de spierontwikkeling van de baby.


Tijdens het floaten draagt de baby een speciale zwemring die zeer comfortabel aanvoelt, doordat wij hebben gekozen voor stof en niet voor plastic. De zwemringen worden na elke sessie gewassen. Vanaf 4 weken  mag de baby 20 min lekker komen genieten in de mini jacuzzi. Belangrijk is dat het navelstompje volledig genezen is zodat een infectie voorkomen wordt. Vanaf 4 maanden mag de baby 25 tot 30 min in de mini jacuzzi ontspannen. De specialistes houden de kindjes goed in de gaten want de floating sessie is zeer intensief voor de kleintjes. Probeer er dan ook voor te zorgen dat de baby lekker uitgerust is en geen honger heeft.  

De floating sessies zijn los te reserveren of in combinatie met de Shantala Baby Massage

Neckfloat

Voor kindjes vanaf 2/3 maanden tot 6/7 maanden 
De zachte ring geeft het kindje voldoende steun en alle vrijheid om zijn/haar beentjes te bewegen in het warme water. 
Als het kindje last heeft van darmkrampjes zijn de zachte hydrojets fijn om het buikje te masseren. 

Chestfloat 

Voor kindjes vanaf 4 weken tot 3 maanden. 
Voor kindjes vanaf 7 maanden tot 9/10maanden. 
Voor de hele kleintjes is de neckfloat vaak te vermoeiend. In de chestfloat drijven kindjes op hun rug lekker rond, ze komen heerlijk tot rust, vaak vallen de oogjes toe. 
Een kindje van 7 maanden zet zich vaak al af op de bodem van de jacuzzi of wil de neckfloat niet om, dan is de chestfloat de uitkomst om op de buik te drijven en fijn te spelen met de balletjes en het eendje.

Sitfloat

Voor kindjes vanaf 10 maanden die zelfstandig kunnen zitten. Lekker vrij drijvend, stevig zittend, spelen met de balletjes en het eendje in het warme water. Zorgt voor veel spetters en plezier!! 
De sitfloat kan gebruikt worden tot gemiddeld 18 maanden.